Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Quality of Gluten-Free Bread Formulations Baked in Different Ovens
 
 
Titel: Quality of Gluten-Free Bread Formulations Baked in Different Ovens
Auteur: Demirkesen, Ilkem
Sumnu, Gulum
Sahin, Serpil
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2011) nr. 3 pagina's 746-753
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland