Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Processing, Physicochemical, Nutritional, and Organoleptical Properties of Dackere, an African Cereal/Tuber Food Semolina
 
 
Titel: Processing, Physicochemical, Nutritional, and Organoleptical Properties of Dackere, an African Cereal/Tuber Food Semolina
Auteur: Meli, Cyrille Foaguam
Njintang, Nicolas Yanou
Noumi, Guy Bertrand
Bernard, Clemence
Relkin, Perla
Armand, Melanie
Mbofung, Carl M. F.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2011) nr. 3 pagina's 699-709
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland