Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and Sensorial Properties of Grapefruit Jams as Affected by Processing
 
 
Titel: Physicochemical and Sensorial Properties of Grapefruit Jams as Affected by Processing
Auteur: Igual, Marta
García-Martínez, Eva
Camacho, María del Mar
Martínez-Navarrete, Nuria
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2011) nr. 1 pagina's 177-185
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland