Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Microwave Treatment on Starch Digestibility and Physico-chemical Properties of Three Barley Types
 
 
Titel: Effect of Microwave Treatment on Starch Digestibility and Physico-chemical Properties of Three Barley Types
Auteur: Emami, Shahram
Perera, Anula
Meda, Venkatesh
Tyler, Robert T.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2011) nr. 6 pagina's 2266-2274
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland