Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Crystallization, Physicochemical Properties, and Oxidative Stability of the Interesterified Hard Fat from Rice Bran Oil, Fully Hydrogenated Soybean Oil, and Coconut Oil through Lipase-Catalyzed Reaction
 
 
Titel: Crystallization, Physicochemical Properties, and Oxidative Stability of the Interesterified Hard Fat from Rice Bran Oil, Fully Hydrogenated Soybean Oil, and Coconut Oil through Lipase-Catalyzed Reaction
Auteur: Adhikari, Prakash
Shin, Jung-Ah
Lee, Jeung-Hee
Kim, Hak-Ryul
Kim, In-Hwan
Hong, Soon-Taek
Lee, Ki-Teak
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2011) nr. 6 pagina's 2474-2487
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland