Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Enzymes Action on Wheat–Soy Dough Properties and Bread Quality
 
 
Titel: Enzymes Action on Wheat–Soy Dough Properties and Bread Quality
Auteur: Roccia, Paola
Ribotta, Pablo D.
Ferrero, Cristina
Pérez, Gabriela T.
León, Alberto E.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2010) nr. 4 pagina's 1255-1264
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland