Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 32 gevonden artikelen
 
 
  A Box–Behnken Design for Determining the Optimum Experimental Condition of Cake Batter Mixing
 
 
Titel: A Box–Behnken Design for Determining the Optimum Experimental Condition of Cake Batter Mixing
Auteur: Tan, Mei C.
Chin, Nyuk L.
Yusof, Yus A.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2010) nr. 3 pagina's 972-982
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 32 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland