Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Structural and Rheological Properties of Succinoglycan Biogums Made from Low-Quality Date Syrup or Sucrose Using Agrobacterium radiobacter Inoculation
 
 
Titel: Structural and Rheological Properties of Succinoglycan Biogums Made from Low-Quality Date Syrup or Sucrose Using Agrobacterium radiobacter Inoculation
Auteur: Moosavi-Nasab, Marzieh
Taherian, Ali R.
Bakhtiyari, Maryam
Farahnaky, Asgar
Askari, Hamed
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2010) nr. 2 pagina's 638-647
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland