Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Optimisation of the Cooking Process of Sheanut Kernels (Vitellaria paradoxa Gaertn.) Using the Doehlert Experimental Design
 
 
Titel: Optimisation of the Cooking Process of Sheanut Kernels (Vitellaria paradoxa Gaertn.) Using the Doehlert Experimental Design
Auteur: Nde Bup, Divine
Abi, Charles F.
Tenin, Dzudie
Kapseu, César
Tchiegang, Clergé
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2009) nr. 1 pagina's 108-117
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland