Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Iron Fortification on Physical and Sensory Quality of Gluten-Free Bread
 
 
Titel: Effect of Iron Fortification on Physical and Sensory Quality of Gluten-Free Bread
Auteur: Kiskini, Alexandra
Kapsokefalou, Maria
Yanniotis, Stavrianos
Mandala, Ioanna
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2011) nr. 1 pagina's 385-390
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland