Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Guar Gum on the Physicochemical, Thermal, Rheological and Textural Properties of Green Edam Cheese
 
 
Titel: Effect of Guar Gum on the Physicochemical, Thermal, Rheological and Textural Properties of Green Edam Cheese
Auteur: Oliveira, Nuno M.
Dourado, Fernando Q.
Peres, António M.
Silva, Marta V.
Maia, João M.
Teixeira, José. A.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 4 (2010) nr. 8 pagina's 1414-1421
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland