Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
 
  A Study on Degree of Starch Gelatinization in Cakes Baked in Three Different Ovens
 
 
Titel: A Study on Degree of Starch Gelatinization in Cakes Baked in Three Different Ovens
Auteur: Sakiyan, Ozge
Sumnu, Gulum
Sahin, Serpil
Meda, Venkatesh
Koksel, Hamit
Chang, Peter
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 4 (2009) nr. 7 pagina's 1237-1244
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland