Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Use of Response Surface Methodology to Study the Combined Effect of Salt, pH, and Temperature on the Growth of Food-Spoiling Halotolerant Yeast, Debaryomyces nepalensis NCYC 3413
 
 
Titel: Use of Response Surface Methodology to Study the Combined Effect of Salt, pH, and Temperature on the Growth of Food-Spoiling Halotolerant Yeast, Debaryomyces nepalensis NCYC 3413
Auteur: Lal, Pradeep
Kumar, Sawan
Gummadi, Sathyanarayana N.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 4 (2009) nr. 5 pagina's 723-730
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland