Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Protein and Amino Acid Solubilization using Bacillus cereus, Bacillus velesensis, and Chryseobacterium sp. from Chemical Extraction Protein Residue
 
 
Titel: Protein and Amino Acid Solubilization using Bacillus cereus, Bacillus velesensis, and Chryseobacterium sp. from Chemical Extraction Protein Residue
Auteur: Martins, Vilásia Guimarães
Vieira Costa, Jorge Alberto
Silveira, Silvana Terra
Brandelli, Adriano
Prentice, Carlos
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 4 (2008) nr. 1 pagina's 116-123
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland