Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Improvement in Texture of Pressure-Assisted Thermally Processed Carrots by Combined Pretreatment using Response Surface Methodology
 
 
Titel: Improvement in Texture of Pressure-Assisted Thermally Processed Carrots by Combined Pretreatment using Response Surface Methodology
Auteur: Rastogi, N. K.
Nguyen, Loc Thai
Jiang, Bo
Balasubramaniam, V. M.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 3 (2008) nr. 5 pagina's 762-771
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland