Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Functionality and Bioactivity of Probiotic Semi-hard Cheese Made from Milk Treated by Pulsed Electric Field
 
 
Titel: Functionality and Bioactivity of Probiotic Semi-hard Cheese Made from Milk Treated by Pulsed Electric Field
Auteur: Balthazar, Celso F.
Gentès, Marie-Claude
Mikhaylin, Sergey
Da Cruz, Adriano Gomes
Sant’Ana, Anderson S.
Turgeon, Sylvie L.
Chamberland, Julien
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 8 pagina's 7131-7148
Jaar: 2025-05-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland