Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Application of Chitosan/Polyvinyl Alcohol-Based Functional Films Integrated with Anthocyanins from Echium amoenum and Carbon Dots Derived from Onion Peel for Tracking Freshness and Increasing the Shelf Life of Red Meat Sample
 
 
Titel: Application of Chitosan/Polyvinyl Alcohol-Based Functional Films Integrated with Anthocyanins from Echium amoenum and Carbon Dots Derived from Onion Peel for Tracking Freshness and Increasing the Shelf Life of Red Meat Sample
Auteur: Javdani, Hamed
Abedi-Firoozjah, Reza
Beikzadeh, Samira
Bahramian, Behnam
Ebrahimi, Alireza
Ehsani, Ali
Tavassoli, Milad
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 8 pagina's 7580-7603
Jaar: 2025-05-29
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland