Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Advances in the Application of Tea Polyphenols in Meat Products: from Functional Properties to Encapsulation-Based Stability Enhancement
 
 
Titel: Advances in the Application of Tea Polyphenols in Meat Products: from Functional Properties to Encapsulation-Based Stability Enhancement
Auteur: Li, Chuyan
Li, Huimin
He, Jun
Wang, Weiqun
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 8 pagina's 6869-6892
Jaar: 2025-05-08
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 55 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland