Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of Myofibrillar Protein Gel Properties After Freezing–Thawing by Magnesium Ions and Sorbitol: Synergistic Effects of Ionic Bridges and Hydrogen Bonds
 
 
Titel: Improvement of Myofibrillar Protein Gel Properties After Freezing–Thawing by Magnesium Ions and Sorbitol: Synergistic Effects of Ionic Bridges and Hydrogen Bonds
Auteur: Xiang, Jun
Luo, Na
Guo, Chaofan
Zhang, Yuxiang
Chen, Xin
Wang, Xingwei
Yin, Xiaoyu
Wang, Xuejiao
Cao, Jianxin
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 7 pagina's 6621-6633
Jaar: 2025-04-23
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland