Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Impact of Different Brewing Systems and Extraction Technologies on the Antioxidant Profile of Black Spent Tea: A Comprehensive Analysis
 
 
Titel: Impact of Different Brewing Systems and Extraction Technologies on the Antioxidant Profile of Black Spent Tea: A Comprehensive Analysis
Auteur: Pompei, Francesca
Santanatoglia, Agnese
Fioretti, Lauro
Vittori, Sauro
Mannozzi, Cinzia
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 7 pagina's 6650-6663
Jaar: 2025-04-24
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland