Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the Effects and Mechanisms of Epigallocatechin Gallate and Ascorbic Acid as Antioxidative Components in Producing Lacticaseibacillus rhamnosus GG Powder via Spray Drying
 
 
Titel: Exploring the Effects and Mechanisms of Epigallocatechin Gallate and Ascorbic Acid as Antioxidative Components in Producing Lacticaseibacillus rhamnosus GG Powder via Spray Drying
Auteur: Luo, Jingwen
Li, Xiaohong
Chen, Liding
Min, Na
Sun, Shujing
Chen, Xiao Dong
Fu, Nan
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 6 pagina's 5589-5604
Jaar: 2025-02-27
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland