Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Screw-Based 3D Food Printing Based on Tensile Strength of Paste-Type Food Inks
 
 
Titel: Characterization of Screw-Based 3D Food Printing Based on Tensile Strength of Paste-Type Food Inks
Auteur: Kozu, Hiroyuki
Kamata, Tatsuki
Umeda, Takumi
Nei, Daisuke
Kobayashi, Isao
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 6 pagina's 5146-5163
Jaar: 2025-01-23
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland