Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Hydrodynamic Cavitation and Drying Technique on Moisture Sorption Isotherm and Structural Properties of Egg White Protein Hydrolysate Powder
 
 
Titel: Effect of Hydrodynamic Cavitation and Drying Technique on Moisture Sorption Isotherm and Structural Properties of Egg White Protein Hydrolysate Powder
Auteur: Asaithambi, Niveditha
Singha, Poonam
Singh, Sushil Kumar
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 3 pagina's 2296-2313
Jaar: 2024-09-12
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland