Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Yacon Flour (Smallanthus sonchifolius) as Wall Material for Microencapsulation of Lacticaseibacillus rhamnosus GG: Characterization of Microparticles and Its Use in Pitaya Jelly
 
 
Titel: Yacon Flour (Smallanthus sonchifolius) as Wall Material for Microencapsulation of Lacticaseibacillus rhamnosus GG: Characterization of Microparticles and Its Use in Pitaya Jelly
Auteur: de Almeida Costa, Nataly
de Paula Amaral, Ester
Pereira, Gabriel Clementino
Silveira, Laura Rodrigues
do Amaral e Paiva, Maria José
de Castro Leite Júnior, Bruno Ricardo
Stringheta, Paulo César
de Almeida Paula, Daniele
Martins, Eliane Maurício Furtado
Martins, Maurilio Lopes
Vieira, Érica Nascif Rufino
Saldaña, Marleny D. A.
Ramos, Afonso Mota
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 2 pagina's 1446-1463
Jaar: 2024-08-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland