Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of Chemical Composition, Antioxidant Properties, and Molecular Docking in Different Roasting Stages of Coffee Beans
 
 
Titel: Investigation of Chemical Composition, Antioxidant Properties, and Molecular Docking in Different Roasting Stages of Coffee Beans
Auteur: Aytar, Erdi Can
Aydın, Betül
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 2 pagina's 1464-1482
Jaar: 2024-08-05
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland