Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of 3D Printing Performance of Whey Protein Isolate Emulsion Gels by Regulating Rheological Properties: Effect of Polysaccharides Incorporation
 
 
Titel: Improvement of 3D Printing Performance of Whey Protein Isolate Emulsion Gels by Regulating Rheological Properties: Effect of Polysaccharides Incorporation
Auteur: Li, Ming
Feng, Lei
Dai, Zhuqing
Li, Dajing
Zhang, Zhongyuan
Zhou, Cunshan
Yu, Dongxing
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 1 pagina's 633-647
Jaar: 2024-06-26
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland