Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Predicting Bulk Density of Dehydrated Food Products: A Comparative Study of Three Machine Learning Techniques, Potential Opportunities, and Limitations of Artificial Intelligence
 
 
Titel: Predicting Bulk Density of Dehydrated Food Products: A Comparative Study of Three Machine Learning Techniques, Potential Opportunities, and Limitations of Artificial Intelligence
Auteur: Thibault, Bruno
Ebtehaj, Isa
Bonakdari, Hossein
Ratti, Cristina
Khalloufi, Seddik
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 8 pagina's 2232-2252
Jaar: 2023-11-14
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland