Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Brine Volatilome Changes Along the Spontaneous Fermentation of Spanish-Style cv. Chalkidiki Green Olives Under High and Low NaCl Conditions
 
 
Titel: Brine Volatilome Changes Along the Spontaneous Fermentation of Spanish-Style cv. Chalkidiki Green Olives Under High and Low NaCl Conditions
Auteur: Alvanoudi, Panagiota
Ordoudi, Stella A.
Nakas, Alexandros
Assimopoulou, Andreana N.
Mantzouridou, Fani Th.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 6 pagina's 1462-1478
Jaar: 2023-09-21
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland