Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Microwave Infrared Cooperative Drying of Ginger: Moisture Evolution, Structure Change, Physicochemical Properties, and Prediction Model
 
 
Titel: Microwave Infrared Cooperative Drying of Ginger: Moisture Evolution, Structure Change, Physicochemical Properties, and Prediction Model
Auteur: Zeng, Shiyu
Zhou, Cunshan
Wang, Bo
Xiao, Hongwei
Lv, Weiqiao
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 12 pagina's 4632-4651
Jaar: 2024-04-18
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland