Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Foaming Properties and Foam Structure of Milk Determined by Its Protein Content and Protein to Fat Ratio
 
 
Titel: Foaming Properties and Foam Structure of Milk Determined by Its Protein Content and Protein to Fat Ratio
Auteur: Ho, Thao M.
Xiong, Xiaoying
Bhandari, Bhesh R.
Bansal, Nidhi
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 12 pagina's 4665-4678
Jaar: 2024-04-22
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland