Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Ethanol Assisted Incorporation of Lutein into Whey Protein Stabilized Emulsions: how the Steps of Addition and Evaporation of the Solvent Affect the Obtained Systems
 
 
Titel: Ethanol Assisted Incorporation of Lutein into Whey Protein Stabilized Emulsions: how the Steps of Addition and Evaporation of the Solvent Affect the Obtained Systems
Auteur: Nunes, Lauane
Corredig, Milena
Tavares, Guilherme M.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 12 pagina's 5401-5409
Jaar: 2024-06-04
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland