Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Improving Gelling Properties of Tofu: Study on ApnA Aspartic Protease Enzyme Impact on the Resulting Chemical and Microstructure Properties
 
 
Titel: Improving Gelling Properties of Tofu: Study on ApnA Aspartic Protease Enzyme Impact on the Resulting Chemical and Microstructure Properties
Auteur: Ali, Fatma
Liu, Xuhui
Danthine, Sabine
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 11 pagina's 3836-3849
Jaar: 2024-03-05
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland