Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of Quality Characteristics of Mulberry (Morus alba L.) Fruit Extract Using High-Pressure Enzymatic Treatment
 
 
Titel: Improvement of Quality Characteristics of Mulberry (Morus alba L.) Fruit Extract Using High-Pressure Enzymatic Treatment
Auteur: Kim, Tae-Eun
Jo, Young-Hee
Kim, Chong-Tai
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 11 pagina's 4106-4114
Jaar: 2024-03-22
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland