Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Impact of Batter Coating, Freezing, and Storage on Meat-analog Based Parfried Foods Mass, Structure, and Physicochemical Changes
 
 
Titel: Impact of Batter Coating, Freezing, and Storage on Meat-analog Based Parfried Foods Mass, Structure, and Physicochemical Changes
Auteur: Bhuiyan, Md. Hafizur Rahman
Ngadi, Michael O.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 11 pagina's 4115-4130
Jaar: 2024-03-23
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland