Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Gelidium amansii Polysaccharide–Based Flour as a Novel Ingredient in Gluten-Free Dough: Effects on the Rheological and Thermomechanical Properties
 
 
Titel: Gelidium amansii Polysaccharide–Based Flour as a Novel Ingredient in Gluten-Free Dough: Effects on the Rheological and Thermomechanical Properties
Auteur: Zhang, Qiaozhi
Sun, Pengpeng
Fan, Shiyu
Yu, Gang
Xie, Hujun
Zhang, Yan
Fu, Linglin
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 11 pagina's 4040-4052
Jaar: 2024-03-18
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland