Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Advancing Fermented Food Products: Exploring Bioprocess Technologies and Overcoming Challenges
 
 
Titel: Advancing Fermented Food Products: Exploring Bioprocess Technologies and Overcoming Challenges
Auteur: B, Sudarsini
C, Venkateswarulu T.
S, Krupanidhi
B, Sumalatha
M, Indira
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 11 pagina's 3461-3482
Jaar: 2023-12-30
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland