Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Inactivation of Oxidative Enzymes Using UV-C LEDs and Sensory Quality Assessment Using E-Nose and E-Tongue in Tender Coconut Water
 
 
Titel: Inactivation of Oxidative Enzymes Using UV-C LEDs and Sensory Quality Assessment Using E-Nose and E-Tongue in Tender Coconut Water
Auteur: Maguluri, Raj Kumar
Dasalkar, Akshay H.
Yannam, Sudheer Kumar
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 10 pagina's 3333-3348
Jaar: 2024-02-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland