Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Health Beneficial and Quality Optimization of Coconut Milk Yogurt with Pineapple Puree Fortification by Differentiating the Fermentation Time and the Composition Percentage of Pineapple Puree
 
 
Titel: Health Beneficial and Quality Optimization of Coconut Milk Yogurt with Pineapple Puree Fortification by Differentiating the Fermentation Time and the Composition Percentage of Pineapple Puree
Auteur: Parhusip, Adolf Jan Nexson
Budiman, Audrey Rachelia
Hendriko, Albert
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 10 pagina's 3130-3148
Jaar: 2024-01-13
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland