Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of Encapsulation of Residual Oil from Pressed Sesame Seed Cake by Coacervation and Subsequent Spray- and Freeze-Drying Method
 
 
Titel: Evaluation of Encapsulation of Residual Oil from Pressed Sesame Seed Cake by Coacervation and Subsequent Spray- and Freeze-Drying Method
Auteur: Buranachokpaisan, Kritika
Muangrat, Rattana
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 8 pagina's 1837-1850
Jaar: 2023-02-27
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland