Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Cell Nucleation Dynamic and Expansion Characteristics of Milk Protein Puffs Containing Fruit Pomace Made by Supercritical Fluid Extrusion
 
 
Titel: Cell Nucleation Dynamic and Expansion Characteristics of Milk Protein Puffs Containing Fruit Pomace Made by Supercritical Fluid Extrusion
Auteur: Iqbal, Aamir
Rizvi, Syed S. H.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 8 pagina's 1746-1756
Jaar: 2023-02-18
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland