Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Layer-by-Layer Coating Approach Based on Sodium Alginate, Sage Seed Gum, and Savory Oil: Shelf-Life Extension of Fresh Cheese
 
 
Titel: Layer-by-Layer Coating Approach Based on Sodium Alginate, Sage Seed Gum, and Savory Oil: Shelf-Life Extension of Fresh Cheese
Auteur: Aminian-Dehkordi, Arezou
Ghaderi-Ghahfarokhi, Maryam
Saei-Dehkordi, Siavash
Fazlara, Ali
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 5 pagina's 1149-1164
Jaar: 2023-01-09
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland