Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
 
  The α-Amylase and α-Glucosidase Inhibition Capacity of Grape Pomace: A Review
 
 
Titel: The α-Amylase and α-Glucosidase Inhibition Capacity of Grape Pomace: A Review
Auteur: Cisneros-Yupanqui, Miluska
Lante, Anna
Mihaylova, Dasha
Krastanov, Albert I.
Rizzi, Corrado
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 4 pagina's 691-703
Jaar: 2022-08-30
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland