Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Structural Characteristics of Cooked Black Rice Influenced by Different Stabilization Treatments and Their Effect Mechanism on the In Vitro Digestibility
 
 
Titel: Structural Characteristics of Cooked Black Rice Influenced by Different Stabilization Treatments and Their Effect Mechanism on the In Vitro Digestibility
Auteur: Zhong, Yejun
Zhang, Yaqi
Liu, Xiaozhen
Liu, Chengmei
Wu, Jianyong
Huang, Haixia
Zhang, Pei
Zeng, Zicong
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 4 pagina's 897-908
Jaar: 2022-12-20
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland