Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of Radio Frequency Explosion Puffing Parameters for the Production of Nutritious Snacks
 
 
Titel: Optimization of Radio Frequency Explosion Puffing Parameters for the Production of Nutritious Snacks
Auteur: Ye, Pengfei
Wang, Ke
Cui, Baozhong
Mao, Chao
Sun, Yanan
Pang, Huiyun
Fu, Hongfei
Wang, Yequn
Wang, Yunyang
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 3 pagina's 549-564
Jaar: 2022-11-29
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland