Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Fresh and Dried Pink Pepper (Schinus terebinthifolius R.) by Cast-Tape Drying
 
 
Titel: Characterization of Fresh and Dried Pink Pepper (Schinus terebinthifolius R.) by Cast-Tape Drying
Auteur: Pich, Raquel Clasen
de Andrade Batista, Eva Larissa
de Oliveira, Lorrane Santos
da Silva, Rafaella Camila
Guidi, Letícia Rocha
Zotarelli, Marta Fernanda
de Santana, Ricardo Correa
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 12 pagina's 2837-2853
Jaar: 2023-05-05
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland