Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Different Hydrocolloids on the Rheological, Microstructural, and 3D Printing Characteristics of Purple Sweet Potato Puree
 
 
Titel: Effect of Different Hydrocolloids on the Rheological, Microstructural, and 3D Printing Characteristics of Purple Sweet Potato Puree
Auteur: Cai, Lei
Feng, Lei
Nie, Meimei
Li, Dajing
Zheng, Tiesong
Zhang, Min
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 11 pagina's 2622-2634
Jaar: 2023-04-20
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland