Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Comparative Study of Cinnamon and Paprika Oleoresins Encapsulated by Spray Chilling and Particles from Gas Saturated Solutions Techniques: Evaluation of Physical Characteristics and Oleoresins Release in Food Simulated Media
 
 
Titel: Comparative Study of Cinnamon and Paprika Oleoresins Encapsulated by Spray Chilling and Particles from Gas Saturated Solutions Techniques: Evaluation of Physical Characteristics and Oleoresins Release in Food Simulated Media
Auteur: Procopio, Fernanda Ramalho
Klettenhammer, Stefan
Ferrentino, Giovanna
Scampicchio, Matteo
do Amaral Sobral, Paulo José
Hubinger, Miriam Dupas
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 10 pagina's 2147-2158
Jaar: 2023-03-13
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland