Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Responses to Padma Ishwarya, S.: Comment on “Optimization and Characterization of Porous Starch from Corn Starch and Application Studies in Emulsion Stabilization” (S. Sathyan and P. Nisha (2022), Food and Bioprocess Technology, https://doi.org/10.1007/s11947-022–02843-y)
 
 
Titel: Responses to Padma Ishwarya, S.: Comment on “Optimization and Characterization of Porous Starch from Corn Starch and Application Studies in Emulsion Stabilization” (S. Sathyan and P. Nisha (2022), Food and Bioprocess Technology, https://doi.org/10.1007/s11947-022–02843-y)
Auteur: Nisha, P.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 15 () nr. 9 pagina's 2133
Jaar: 2022-07-19
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland