Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
 
  An Insight into the Gelatinization Properties Influencing the Modified Starches Used in Food Industry: A review
 
 
Titel: An Insight into the Gelatinization Properties Influencing the Modified Starches Used in Food Industry: A review
Auteur: Chakraborty, Ishita
N, Pooja
Mal, Sib Sankar
Paul, Uttam C.
Rahman, Md. Hafizur
Mazumder, Nirmal
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 15 () nr. 6 pagina's 1195-1223
Jaar: 2022-02-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland