Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Impact of Phytase Treatment and Calcium Addition on Gelation of a Protein-Enriched Rapeseed Fraction
 
 
Titel: Impact of Phytase Treatment and Calcium Addition on Gelation of a Protein-Enriched Rapeseed Fraction
Auteur: Silventoinen, Pia
Kortekangas, Anni
Nordlund, Emilia
Sozer, Nesli
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 15 () nr. 6 pagina's 1422-1435
Jaar: 2022-05-14
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland